Exposanten blikken terug op CloudExpo 2022

ITchannel Pro:

cloudexpoEerder deze maand vond in Houten de eerste editie van CloudExpo plaats. Een impressie van dit tweedaagse event staat hier.

Wat nog ontbreekt is de reactie van exposanten. Hoe beoordelen zijn deze tweedaagse beurs. Die vraag heeft ITchannelPRO de afgelopen dagen per mail gesteld.

Zelf hadden we ook een stand met LuteijnMedia, direct bij de entree en twee drukke en goede dagen gehad.

De eerste antwoorden in willekeurige volgorde staan hieronder.

Mark Slagmolen, Prolion

Prolion-Mark-SlagmolenDeze beurs was bijzonder goed opgezet; voldoende ruimte, goede parkeergelegenheid, goede locatie. Sfeer en setting was gewoon goed; iedereen blij dat er uberhaupt een beurs was en meer dan blij dat er ook een gerichte beurs was met goede opkomst van resellers en vendoren.

Voor ProLion was het een bijzonder goede beurs. Er waren zowel bestaande partners en klanten als nieuwe partijen en prospects om in de toekomst mee samen te werken.

We kijken uit naar de volgende editie, want een beurs als deze, met deze opkomst is er anders gewoon niet meer!

Ties Beekhuis, Hyco

Ties Beekhuis HycuHet was goed te zien dat een relevante en inhoudelijke beurs in Nederland nog steeds kan. Cloud Expo heeft met deze eerste editie in de behoefte voorzien van zowel eindgebruikers als leveranciers in een prettige en informatieve sfeer.

Voor het relatief nog onbekende HYCU was het een succesvolle beurs waarbij de noodzaak voor toekomst vaste data protectie, migratie en disaster recovery platform specifiek door eindgebruikers werd bevestigd.

Wij zien een volgende editie graag tegemoet en hopen dat het succes van dit jaar nog vele jaren voortgezet kan worden.

Jeroen Nauta, Gamma Communications

CloudExpo_GammaCommunications-IMG_2247-300300Zo fijn dat we elkaar nu weer echt kunnen ontmoeten op een plek als CloudExpo, dat zag je ook terug in de goede opkomst! Een compliment aan de organisatie voor de uitstraling en de sfeer, een hele knappe prestatie. Ik heb zelf goede gesprekken gehad met oude contacten maar ook een aantal leuke nieuwe contacten opgedaan, CloudExpo was echt dé plek om weer te netwerken. Wij deelden de stand met een van onze Partner, Knoworries. Zij bieden Modern Workplace oplossingen en onze laatste oplossing Operator Connect past daar perfect in.

Samen met Knoworries zijn we in contact gekomen met een aantal zeer geïnteresseerde eindklanten maar ook met voor Gamma nieuwe (Microsoft) Partners. De gesprekken voor de opvolging hiervan hebben we al ingepland, dat maakt het voor ons beiden een zeer geslaagde deelname aan CloudExpo! Gamma Communications verwacht ook volgende editie weer deel te nemen, als Gamma willen we goed zichtbaar zijn naar de markt en is ook dit een plek voor ons om in gesprek te komen met (nieuwe) partners en eindklanten.

Bron Mediapartner: ITchannel Pro