7 december

Seven Sins of Data Protection: Worst Practices in a Hybrid World

Edwin Weijdema
Edwin Weijdema

Field CTO EMEA & Lead Cybersecurity Technologist

In de snel evoluerende wereld van gegevensbeheer zijn hybride en multi-cloud omgevingen eerder regel dan uitzondering geworden. Hoewel ze ongeëvenaarde flexibiliteit en schaalbaarheid bieden, brengen ze ook een nieuwe reeks uitdagingen met zich mee voor gegevensbescherming. In deze sessie duiken we in de “Zeven Zonden” – die veel te veel voorkomende fouten die bedrijven maken op het gebied van gegevensbescherming. Aan het eind ken je de valkuilen om op te letten en krijg je enkele concrete strategieën om ze te vermijden. Mis het niet!
1. Zonden Herkennen: Begrijp de belangrijkste fouten in gegevensbescherming in de hybride en multi-cloud scene en hun risico’s.
2. Blauwdruk van Beste Praktijken: Verkrijg de tools en strategieën om deze valkuilen aan te pakken, en houd je gegevens veilig en conform.
3. Toekomstbestendige Gegevens: Blijf voorop met een flexibele strategie voor gegevensbescherming in een constant veranderend technologisch landschap.

Gehost door

Edwin Weijdema
Edwin Weijdema

Field CTO EMEA & Lead Cybersecurity Technologist

LinkedIn

Veeam Software

Veeam®, wereldwijd marktleider op het gebied van gegevensbescherming en herstel van Ransomware, biedt organisaties veerkracht via gegevensbe...
B038