6 december

Nutanix Secure Cloud Platform

Picture of Vishwapreet Mahabir
Vishwapreet Mahabir

Systems Engineer

Deze sessie biedt een inleiding tot het Nutanix Cloud Platform (“NCP”) als een oplossing voor klanten die te maken hebben met hedendaagse IT-uitdagingen in een hybride multi-cloud infrastructuur.

NCP stelt u in staat om elke workload te beheren, beveiligen en verplaatsen tussen verschillende cloudomgevingen, allemaal via een intuïtieve interface. Één IT-professional kan de complete infrastructuur beheren van hardware tot applicatie laag, van A tot Z. Dit is van bijzonder belang in de huidige krappe IT-arbeidsmarkt.

NCP vormt een solide basis voor uw cybersecuritystrategie, met ingebouwde functies die u helpen in elke fase: “prevent, detect & recover”. Denk hierbij aan functionaliteiten zoals bescherming tegen ransomware, microsegmentatie, gegevensreplicatie en naleving van beveiligingsvoorschriften. Security compliance zal een nog grotere rol gaan spelen wanneer einde 2024 de nieuwe NIS2-richtlijn van kracht zal zijn.

Naast gebruiksgemak en beveiliging, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over exploderende cloudkosten. NCP biedt namelijk volledige inzicht in en controle over uw cloudkosten, zowel in de cloud als in on-premises infrastructuren.

U bent van harte welkom bij deze sessie om meer te weten te komen over NCP en hoe dit platform ervoor zorgt dat klanten zich volledig kunnen richten op innovaties en bedrijfsresultaten.

Gehost door

Picture of Vishwapreet Mahabir
Vishwapreet Mahabir

Systems Engineer

LinkedIn

Nutanix

Nutanix biedt organisaties één enkel platform voor het draaien van applicaties en data in elke cloud. Met Nutanix kunnen bedrijven hun werkz...
F216