Cloud Expo Radio

Je hoorde twee dagen lang de Cloud Expo 2022 vanuit Houten op New Business Radio. Op 7 en 8 december stond New Business Radio helemaal in het teken van de Cloud Expo in Houten. Presentatoren Ron Lemmens en Richard Bordes van het programma ICT Now, ontvingen op beide dagen standhouders en gasten in de studio op het Horecaplein. De Cloud Expo in Houten is de allernieuwste onafhankelijke Cloud Technology beurs in Nederland met zeventig standhouders op het gebied van Cloud Technology, waaronder Microsoft, AWS, Citix en vele anderen. Dit event wordt georganiseerd door Arrow Nederland. Tijdens de eerste editie van de Cloud Expo ontmoeten bezoekers cloud specialisten uit het vak. Daarnaast kwam Jack Plooij (bekend van de F1) vertellen over het gebruik van Cloud technologieën in de Formule 1.

Cloud Expo 2022 – dag twee

De tweede en laatste dag van de Cloud Expo 2022 vanuit Houten op New Business Radio gemist? Te gast in de uitzending waren: Arjen Postma van Getronics; Britta Günther van NetApp; Rick Haas van PQR; Marco Lutters van Knoworries; Judith Veenhouwer van SentineIOne; Mike Kutlu van Cloudflare; Mark Slagmolen van ProLion; Rosina dos Reis Brito van NetApp; en Marc Verhoeven van Arrow Nederland.

Cloud Expo 2022 – dag één

De eerste dag van de Cloud Expo 2022 vanuit Houten op New Business Radio gemist? Te gast in de uitzending waren: Marc Verhoeven van Arrow, HP van Tilburg van The Robins, Jiska Rodenburg van Uniserver, Marga Reuver van EGP, Mike Stern van Remote Working Summit, Mark Boeijen van Commvault, Roland Hoogerbrugge en Sandra Wauters van Thales Group, Barry van Vliet van Tanium, Mark van Leeuwen en Mark Olij van Palo Alto, Britta Günther van NetApp, Daphne van vliet van Microsoft, Philip van Gendt van AvePoint, Bart Govers van Kyndryl, Niels Kuenen van Acronis en Jeroen Hagen van Lenovo.