Mediapartner zijn om het kanaal en het hele ecosysteem te helpen

ITchannel Pro:

ITchannelPRO is meer dan het magazine dat nu voor je ligt en de website die elke werkdag nieuws brengt. ITchannelPRO en zusteruitgave Circulaire-IT zijn als mediapartner actief om events die ertoe doen meer onder de aandacht te brengen van de lezers.

Eric_Luteijn_Foto_Voorwoord_ICPGeloof het of niet, maar we zijn mediapartner van minstens 20 andere vakbeurzen, congressen en brancheverenigingen die voor het B2B IT- & telecomkanaal van belang zijn. Als mediapartner schrijven we niet alleen van een afstand over die beurzen, we zijn er zelf ook aanwezig. Neem Cloud Expo, later dit jaar in Houten. In dit nummer van ITchannelPRO staat een interview met Marc Verhoeven en Jeroen de Kam van Arrow ECS waarin we met ze spreken over de nieuwe editie van de Cloud Expo. Maar als mediapartner is ITchannelPRO ook aanwezig met een stand en zullen we de komende periode de nodige aandacht besteden aan deze unieke vakbeurs.

Voor de redactie zijn dat de momenten om in contact te komen met partijen waarmee de laatste jaren vooral via mail, telefoon of videovergaderingen contact mogelijk was. Elkaar live spreken heeft gewoon voordelen. Niet alleen wij vinden dat. Bij de meeste vakbeurzen is sprake van een opgaande lijn van het aantal aanmeldingen en bezoekers.

Een vakbeurs is namelijk veel meer dan ‘een dagje weg van de zaak’. Online of telefonisch zakelijke contacten leggen, is steeds lastiger. Beurzen en congressen maken die contacten makkelijk. Het aanbod is echter groot en de relevantie voor het kanaal is niet altijd duidelijk. De lijst van events waarvan ITchannelPRO en Circulaire-IT mediapartner is helpt je bij het maken van de juiste keuze.

ITchannelPRO is er om het IT- en telecomkanaal en het ecosysteem te helpen communiceren en elkaar te bereiken. Zoals ik al zei, we zijn meer dan een magazine en een website.

Bron Mediapartner: ITchannel Pro