Uniserver

Bezoek Uniserver op Cloud Expo 2023

Met 22 jaar ervaring en 175 professionals in dienst is Uniserver een van de grootste cloudhostingorganisaties van Nederland. We leveren hoogwaardige en stabiele oplossingen voor MSP’s, ISV’s en het mid-marketsegment. Dagelijks zetten wij ons in voor onze missie: van elke klant een succesverhaal maken.

Onze ambitie is om koploper te blijven op de Nederlandse cloudmarkt. We leven in een tijd waarin elk bedrijf digitaal is, van banken en verzekeraars tot de bakker op de hoek. Wat hen verbindt, is de wens om snel te kunnen voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt.

Bij Uniserver geloven we dat mensen moeten doen waar ze het beste in zijn. Voor ons is dat het leveren van hybride cloudoplossingen. Wij nemen de IT-infrastructuur van onze klanten over en helpen bedrijfsprocessen te automatiseren en optimaliseren. Ons cloudplatform stelt klanten in staat om zorgeloos en grenzeloos te groeien. Onze infrastructuur en IT-systemen zijn eenvoudig te gebruiken, zodat klanten zich volledig kunnen concentreren op het ontwikkelen van hun organisatie. Zo helpen wij hen om de beste te worden in wat ze doen. Samen zijn we het krachtigst. Dat is de Uniserver belofte en daarom zijn wij nummer 1.

De Dutch Sovereign Cloud

6 december
Picture of Hans Hendrikx
Hans Hendrikx

Director Business Development