Trend Micro

Bezoek Trend Micro op Cloud Expo 2023

Bij Trend Micro draait alles om het creëren van een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen. Wij zijn van mening dat cyberrisico’s ook bedrijfsrisico’s zijn, en stellen organisaties in staat om volledig inzicht te krijgen in hun digitale assets om beter begrip te krijgen van hoe goed ze beschermd zijn en waar ze hun investeringen moeten prioriteren om deze risico’s te verlagen.   

Trend Micro helpt organisaties cyberrisico’s te verlagen door te anticiperen op wereldwijde veranderingen in moderne infrastructuren, evoluties in bedreigingen, verschuivingen in gebruikersgedrag en vooruitgang in de ontwikkeling van applicaties. Wij helpen klanten om hun cyberbeveiliging te transformeren van het gebruik van geïsoleerde technologieën naar een uniform beveiligingsplatform dat digitale transformatie, samenwerking tussen hybride teams, SOC-modernisering, consolidatie van leveranciers en operationalisering van zero trust-strategieën versnelt, en tegelijkertijd integreert met hun bestaande investeringen en partnerecosysteem.   

Ons platform en services worden ingezet door meer dan 500.000 zakelijke klanten in 175 landen en worden erkend door diverse branche-analisten. Voor meer informatie, kijk op: www.trendmicro.com

De race tegen de klok: consistentie in cloud configuratie en deployments.

6 december
Danny Claproth
Danny Claproth

Cloud Security Specialist

De race tegen de klok: consistentie in cloud configuratie en deployments.

7 december
Danny Claproth
Danny Claproth

Cloud Security Specialist