Tesorion

Bezoek Tesorion op Cloud Expo 2023

Het Tesorion Threat Detection & Response Framework is de spil van ons dienstenaanbod voor Detect & Response, dat nauw verbonden is met het aanvalsoppervlak van jouw organisatie. Ons doel is het vroegtijdig en betrouwbaaropsporen en stoppen van actieve dreigingen. Met elk van de vijf modules in het Tesorion Framework kunt jij je gezichtveld uitbreiden, waardoor je de flexibiliteit hebtom onze diensten aan te passen aan jouw groeiende ambities.

Wij beginnen met het genereren van waardevolle inzichten in de kwetsbaarheden en aanvalspaden van jouw organisatie. Dit fungeert als een krachtige toolbox voor het onderzoeken naar dreigingen en aanvallen, en als een rijke dataset voor proactieve threat hunting.

Kortom met het Tesorion Threat Detection & Response Framework bieden wij naast een schaalbaar en dynamische dienstenpalet ook nog eens de sleutel tot effectieve detectie en respons op dreigingen. Wij streven ernaar om jouw organisatie te helpen groeien en tegelijkertijd veilig te blijven in een steeds veranderend digitaal landschap.