TeamViewer

Bezoek TeamViewer op Cloud Expo 2023

TeamViewer is een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf dat een connectiviteitsplatform biedt om tot allerlei soorten apparaten – van laptops en mobiele telefoons tot industriële machines en robots – op afstand toegang te verkrijgen, ze op afstand te bedienen, beheren, controleren en repareren. Ook al is TeamViewer gratis voor privé gebruik, het heeft ongeveer 625.000 abonnees en stelt het bedrijven van alle afmetingen en van alle branches in staat om bedrijfskritische processen te digitaliseren dankzij een probleemloze connectiviteit.

Tegen de achtergrond van wereldwijde megatrends als verspreiding van apparaten, automatisering en nieuw soort werk geeft TeamViewer proactief vorm aan digitale transformatie en zorgt hij continu voor vernieuwing op het gebied van toegevoegde werkelijkheid, het internet van dingen en kunstmatige intelligentie. Hieronder valt ook samenwerking met strategische partners als SAP, Google, Microsoft en Siemens.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 2005 is de software van TeamViewer geïnstalleerd op meer dan 2,5 miljard apparaten over de hele wereld. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Goppingen, Duitsland, en heeft wereldwijd ongeveer 1.400 werknemers.