ProLion

Bezoek ProLion op Cloud Expo 2023

Als uw storage-omgeving niet veilig of toegankelijk is, hebben de productiviteit en uw reputatie daaronder te lijden. Onze krachtige oplossingen voor data protectie, beschermen kritieke opslag- en back-upgegevens, op locatie of in de cloud. Van bescherming tegen ransomware – die bedreigingen in realtime detecteert en blokkeert – tot transparantie van gegevens, onze toonaangevende oplossingen zorgen ervoor dat uw storagesysteem veilig, compliant, beheerbaar en 24 uur per dag toegankelijk blijft.    

 

Onze producten omvatten:   

 

CryptoSpike: Voorkom kostbare downtime en krijg inzicht in wie toegang heeft tot uw gegevens met een krachtige oplossing voor ransomwarebescherming en gegevenstransparantie die aanvallen blokkeert en getroffen gebruikers in realtime isoleert. CryptoSpike ondersteunt momenteel storage omgevingen van NetApp, Lenovo (ONTAP) en DELL PowerScale.   

 

RestoreManager: Herstel bestanden op ONTAP-gebaseerde storage systemen in minuten in plaats van uren door eenvoudig verloren of beschadigde bestanden te vinden in onze doorzoekbare catalogus die is gemaakt via SnapDiff-technologie.   

   

DataAnalyzer: Verbeter beveiliging en compliancy en optimaliseer storage met high-performance data-analyse van NetApp-storagesystemen – direct binnen handbereik.    

 

ClusterLion: Zorg ervoor dat uw data ‘always-on’ blijft en voorkom onderbrekingen in uw activiteiten met automatische omschakeling voor NetApp MetroCluster en SAP HANA.    

   

Met het hoofdkantoor in Oostenrijk en een wereldwijde aanwezigheid in de Verenigde Staten, Europa en Azië leveren wij oplossingen voor gegevensbescherming aan ondernemingen over de hele wereld. 

Website: https://prolion.com/

What the Hack; Stop the Attack!

6 december
Mark Slagmolen
Mark Slagmolen

Regional Manager Nordic, BeNeLux & France

“Data is overal en zonder Security zijn we nergens”

7 december
Mark Slagmolen
Mark Slagmolen

Regional Manager Nordic, BeNeLux & France