Liquit

Bezoek Liquit op Cloud Expo 2023

Liquit is een oplossing voor end-to-end applicatiebeheer en maakt het aanbieden en beheren van applicaties naadloos, eenvoudig, intuïtief en flexibel. Gebruikers kunnen altijd, overal en op ieder apparaat, zonder gedoe toegang krijgen tot hun applicaties. Liquit biedt grenzeloze functionaliteit en uniformiteit die contextueel is en daarmee op maat voor iedere gebruiker. 

Met Liquit krijgen IT-teams de ultieme controle en opties om gebruikers snel en eenvoudig te voorzien van applicaties en deze te beheren en up-to-date te houden. Tegelijkertijd kunnen organisaties door het gebruik van Liquit de kosten verlagen en de productiviteit verhogen in een continu veranderende hybride wereld. 

De filosofie van Liquit is om IT te laten stromen als water uit de kraan. De sleutel tot deze perfecte applicatie beheeromgeving zijn de Smart Icons van Liquit. Ze maken overal en op elk apparaat het aanbieden van applicaties en de gebruikerstoegang snel, eenvoudig en intuïtief.  

Of het nu gaat om Windows of macOS, VMware of Citrix, on-prem of virtuele desktop, u krijgt elk apparaat waar u maar wilt met meer dan 4000 applicaties om uit te kiezen. SSO en beveiliging leveren alles wat u nodig heeft in een uniforme, contextuele, selfservice applicatie-catalogus.