Lenovo

Bezoek Lenovo op Cloud Expo 2023

Het verhaal van Lenovo is altijd gericht geweest op het vormgeven van computerintelligentie om een betere wereld te creëren. Met ‘s werelds breedste portfolio van technologische producten leveren wij onze visie van “Slimmere Technologie voor Iedereen” door middel van producten, oplossingen, software en diensten die individuen, gemeenschappen, bedrijven en hele bevolkingsgroepen nodig hebben om hun potentieel te vervullen.

We leveren wereldwijd een volledig portfolio van pc’s en tablets, monitoren, accessoires, smartphones, smart home- en smart collaboration-oplossingen, augmented en virtual reality (AR/VR), commerciële Internet of Things (IoT), software, diensten en slimme infrastructuur datacenteroplossingen.

Net zoals wij ons bedrijf in meer dan drie decennia hebben getransformeerd, hebben wij talloze organisaties uit de gezondheidszorg, het onderwijs, de detailhandel, de productiesector, de logistiek, de professionele dienstverlening en nog veel meer geholpen bij het heroverwegen van de manier waarop zij technologie gebruiken om hun bedrijf nieuw leven in te blazen door middel van slimmere oplossingen die gebruikmaken van hardware, software en diensten.

The Rise of AI at the Edge & in the Cloud

6 december
Tikiri Wanduragala
Tikiri Wanduragala

EMEA Senior Consultant, Lenovo

The Rise of AI at the Edge & in the Cloud

7 december
Tikiri Wanduragala
Tikiri Wanduragala

EMEA Senior Consultant, Lenovo