Indicium

Bezoek Indicium op Cloud Expo 2023

Indicium helpt bedrijven met het realiseren van een toekomstbestendige IT-infrastructuur, Scanning en Mobility. We bieden Cloud Managed oplossingen voor het beheren van het gehele netwerk (WAN/LAN/WLAN) en Enterprise Mobility Management (EMM) tools voor het beheren van mobiele bedrijfsapparatuur.

Een uniek project is festival Zwarte Cross, met meer dan 230.000 is dit het grootste betaalde muziekfestival van Nederland. Indicium levert voor dit meerdaagse festival een groot scala aan oplossingen. Zo realiseren wij in samenwerking met Extreme Networks een vast en draadloos netwerk over een 160 hectare tellend terrein, uiteraard Cloud Managed.
Daarnaast wordt de festivalcrew van de Zwarte Cross uitgerust mobiele devices van Zebra Technologies, welke middels SOTI MobiControl worden beheerd.

Nieuwsgierig naar onze Cloud Managed Netwerkoplossingen en Enterprise Mobility Management tools? Bezoek ons op stand 009, waar Indicium als mede-exposant van Extreme Networks te vinden is tijdens Cloud Expo 2023.