Computacenter

Bezoek Computacenter op Cloud Expo 2023

Computacenter is een onafhankelijke internationale leverancier van ICT-totaaloplossingen voor klanten die actief zijn in de enterprise– en publieke sector. Onze organisatie combineert de voordelen van de internationale schaalgrootte met lokale kennis van de markt. We ondersteunen bedrijven tijdens iedere fase van de ICT-lifecycle om werkzaamheden en samenwerking te optimaliseren. Daarbij nemen we alle taken rondom ICT uit handen van klanten.

We bieden advies rondom de strategische inzet van ICT en optimaliseren en beheren volledige zakelijke infrastructuren. De focus ligt daarbij op een holistische benadering van onder andere moderne werkplekken, networking, datacenter, storage en beveiliging. Dit realiseren we door diverse diensten aan te bieden, waaronder consultancy, user support, de levering en installatie van hardware en het beschikbaar maken van data en apps.

Computacenter is een beursgenoteerd bedrijf op de Londense FTSE 250 (CCC.L) en heeft wereldwijd meer dan 20.000 medewerkers, met een uitgebreid internationaal partnernetwerk in meer dan 70 landen.

In Nederland is ons hoofdkantoor gevestigd in Amstelveen met een integratiecentrum en ondersteunende diensten vanuit Moordrecht.