Comex

Bezoek Comex op Cloud Expo 2023

FAST LTA is een in München gevestigd Duits bedrijf dat al 15 jaar bekend staat om zijn hardware opslagsystemen voor secundaire data: Silent Bricks en Silent Cubes. Comex BV is de vertegenwoordiger van FAST LTA in de Benelux en wij zijn dan ook namens FAST LTA aanwezig op de CloudExpo. 

Met het Silent Brick-systeem garandeert uw organisatie volledige gegevensbescherming (back-up & herstel); dankzij zijn unieke air-gap functionaliteit biedt het Silent Brick-systeem daarbij een fysieke hacker-proof oplossing voor back-up. De flexibel toe te voegen WORM-Bricks zijn ideaal voor archivering van kleine tot middelgrote hoeveelheden data, grote cold storage omgevingen kunnen met de VTL-mogelijkheden van de Silent Bricks gerealiseerd worden. Alles tegelijkertijd flexibel in één systeem! 

De Silent Cubes, nu in de meest moderne versie als Silent Cube DS Pro, zijn storage systemen voor veilige langetermijnopslag met WORM-verzegeling, perfect geschikt voor grote tot zeer grote archieven. De hardware-WORM-verzegeling voorkomt het opzettelijk of per ongeluk veranderen, manipuleren of wissen van gegevens. De Silent Cubes zijn gecertificeerd voor Compliant Archiving in geschikte omgevingen en vanzelfsprekend AVG conform. 

Voor veilige secundaire hardware storage – hacker-proof en zonder dataverlies – bent u bij Comex/FAST LTA aan het juiste adres!