Axle-IT

Bezoek Axle-IT op Cloud Expo 2023

Axle-IT is dé specialist en onafhankelijke kennispartner op het gebied van digitaal werkplekbeheer en werkpleksecurity.

IT is in onze visie een middel, geen doel. Wij helpen onze klanten om dit middel zo effectief mogelijk in te zetten om de moderne eindgebruiker 24/7 te laten beschikken over een veilige, productieve, prettige digitale werkplek. De eindgebruiker bepaalt zelf hoe zijn/haar persoonlijke werkplek eruit ziet.
Dat kan een fysieke werkplek (laptop, desktop of een mobiel device) zijn maar ook een virtuele werkplek.

Natuurlijk verliezen we de beveiliging nooit niet uit het oog. Privacy en bescherming van data worden steeds belangrijker. Daarom is het noodzakelijk dat gebruik gemaakt wordt van een gelaagde, context-afhankelijke bescherming van de digitale identiteit en de werkplek van de eindgebruiker. Dat doen we zowel met preventieve scans als tools die snel kunnen reageren bij verdacht gedrag. Vanzelfsprekend gaat dit niet ten koste van de gebruikservaring.

Wij zijn nadrukkelijk een partner die gespecialiseerd is in de digitale werkplek. Onze deskundige medewerkers hebben  als geen ander passie voor die werkplek. Als ervaren partner met diepgaande en uitgebreide expertise en veel marktkennis kunnen wij de nieuwste features vertalen naar de functionele behoeftes van jouw organisatie. Met ons als partner ben je verzekerd van een objectief advies en levering van de beste moderne tools die het beheer aanzienlijk gemakkelijker maken zonder dat je gebonden bent aan een specifieke softwareleverancier. Axle-IT ontzorgt je zoveel mogelijk en kan de regie nemen in jouw digitale transformatie van werkplekken.